Mikser Medya
loading...
Amazon Bitcoin ile Alışveriş İmkanı Sunacak

Amazon Bitcoin ile Alışveriş İmkanı Sunmak İçin Hazırlanıyor

Amazon Müşterilerinin Alışveriş Alışkanlıklarını Değiştirecek Bir Ödeme Yöntemi Getiriyor

Dünya çapında büyük bir alışveriş ağına sahip olan Amazon, iddialara göre Bitcoin, Ethereum, Cardano ve Bitcoin Cash ile ödeme almak için sistemini hazırlıyor.

Kripto para piyasasının giderek büyüdüğü ve kripto para sahiplerinin ceplerini doldurmaya devam ettiği bugünlerde Bitcoin 39 bin 280 dolara yükseldi. Bu yükselişin sebeplerinden birisi de Amazon’un kripto para birimleriyle ödeme almaya başlayacak olması.

İngiltere merkezli City A.M ekonomi gazetesine göre Amazon’da çalışan bir yönetici başta Bitcoin, Ethereum, Cardano ve diğer kripto para birimleriyle müşterilerinden ödeme almaya hazırlanıyor. Bu ödeme yönetimini ve sürecini yönetecek bir uzman arayan Amazon, kendi kripto para birimini de piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Amazon Bitcoin ile Alışveriş İmkanı Sunacak

Amazon Kendi Kripto Birimini de Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

İddiaların dayandırıldığı Amazon çalışanına göre Amazon, kendine ait kripto para birimini de kripto para piyasasına sürmeye hazırlanıyor. Kripto para ödeme yöntemini yönetmesi için aranan uzmanın kripto para ve Blockchain uzmanı olması gerekiyor. Bu uzman, sistemi yöneterek ilk adımda sadece Bitcoin ile ödeme yapılmasını sağlayacak. İkinci adımdaysa bu uzman, Ehtereum, Bitcoin Cash, Cardano ve diğer kripto para birimlerini de ödeme yöntemine ekleyecek. Üçüncü adımdaysa, Amazon’un kripto para uzmanı, tüketicisine Amazon’un kendi çıkartacağı kripto para birimini tanıtacak. Bu sürecin bir sene içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Amazon Bitcoin ile Alışveriş İmkanı Sunacak

Kripto Paraların Kullanımı Yaygınlaşıyor

Kripto para piyasası giderek büyürken kripto para zenginleri de giderek artıyor. Nakit paraların yerini yavaş yavaş alabilecek kripto para piyasası, internet üzerinden yapılan alışveriş sitelerinin de hedefinde. Uluslararası bir çapta etkinliğini sürdüren Amazon bu şirketlerin başında yer alıyor. Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’tan gelen talimatla Amazon, kripto para birimleri ile ödeme alma yöntemini sistemlerine ekleyecek gibi gözüküyor. Amazon gibi alışveriş siteleri zaten insanların halihazırda var olan alışveriş alışkanlıklarını değiştirmişti. Şimdiyse günümüz kripto para piyasasının da yükselişe geçmesiyle Amazon, insanların nakit ve kredi kartı ile yaptıkları alışveriş alışkanlıklarını kripto para ile değiştirebilir.

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

No Comments

Leave A Comment